Συγκόλληση με Ηλεκτρόδιο

Η συγκόλληση με Ηλεκτρόδιο γνωστή και ως MMA (εναλλακτικά SMAW) είναι μία μέθοδος συγκόλλησης που χρησιμοποιεί ένα αναλώσιμο ηλεκτρόδιο για την παραγωγή μιας συγκόλλησης.

Η συγκόλληση ηλεκτροδίου είναι μια ευέλικτη μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συγκόλληση ενός ευρέος φάσματος υλικών, όπως χάλυβα, αλουμίνιο και χυτοσίδηρο, και χρησιμοποιείται συνήθως σε κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες.

Ωστόσο, είναι μια αργή διαδικασία σε σύγκριση με τις άλλες μεθόδους συγκόλλησης και παράγει περισσότερα πιτσιλίσματα και σκωρία, γεγονός που καθιστά δυσκολότερο τον καθαρισμό, απαιτώντας περισσότερο καθαρισμό μετά τη συγκόλληση.

Αποτελεί την πιο γνωστή και οικονομική μέθοδο και αν το χαμηλό κόστος παραγωγής είναι η πρώτη προτεραιότητα τότε αυτή η μέθοδος είναι μονόδρομος.

Παραγγελίες

Ζητήστε μας προσφορά!

Θέλετε μία ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική προσφορά για τις ανάγκες σας; Θα θέλαμε πολύ να σας την δώσουμε! Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να ακούσει και να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί. Είτε είστε δυνητικός πελάτης, είτε συνεργάτης, είτε απλά θέλετε να μάθετε για την αποστολή και τις αξίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Γιατί να εμπιστευτείτε την MakSteel για το επόμενο έργο σας;

Γιατί εμείς γνωρίζουμε και λύνουμε καθημερινά τα προβλήματά σας από το 1960!

Εγγύηση για το αποτέλεσμα

Εγγύηση ότι το αποτέλεσμα θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Το 97% των πελατών μας έμειναν πάρα πολύ έως εξαιρετικά ικανοποιημένοι.

Μόνιμη Συνεργασία

Η αφοσίωση στο MakSteel brand που χτίζεται με όλους τους πελάτες μας σε βάθος χρόνου. Έτσι δε χρειάζεται να ψάχνετε συνέχεια για την καλύτερη ποιότητα-τιμή, γιατί ήδη γνωρίζετε πως σας παρέχουμε σήμερα την καλύτερη τιμή με την καλύτερη ποιότητα.

Τεχνολογίες Αιχμής

Εξασφαλίζουμε ότι σας παρέχουμε τεχνολογίες αιχμής που χειρίζεται απολύτως έμπειρο προσωπικό.

Αξιόπιστες Λύσεις

Εξασφαλίζουμε ότι παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις και δεν αναλαμβάνουμε ποτέ έργα που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αρτιότητά τους στους σωστούς χρόνους.

Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες σας

Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε μαζί σας αμφιβολίες για τις προδιαγραφές και τον ανταγωνισμό μας. Δεν φοβόμαστε τον ανταγωνισμό.

Ασφάλεια Προσωπικού

Διαθέτουμε διαφάνεια στις διαδικασίες μας και απόλυτη ασφάλεια στη γραμμή παραγωγής.

Επενδύουμε σε μόνιμη βάση

Αναγνωρίζουμε ότι τεχνολογίες χωρίς έμπειρο προσωπικό είναι κενό γράμμα. Επενδύουμε σε έμπειρους συνεργάτες! Είμαστε επαγγελματίες. Είσαστε επαγγελματίες. Σας αντιμετωπίζουμε ως ίσους!

Συνεχής Ανατροφοδότηση

Λαμβάνετε επαρκή ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια του έργου είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email. Σε κάθε φάση του έργου ή όποτε το ζητήσετε!

Scroll to Top