Διαμόρφωση Λαμαρίνας στον Κύλινδρο

Ο κύλινδρος είναι ένα τεράστιο μηχάνημα που χρησιμοποιείται για την κάμψη και τη διαμόρφωση μεγάλων φύλλων λαμαρίνας σε διάφορα σχήματα.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα ενός κυλίνδρου είναι η κατασκευή περίπλοκων μοτίβων ακριβείας και καμπυλών σε μεταλλικές πλάκες που θα ήταν δύσκολο ή αδύνατο να επιτευχθούν με το χέρι. Αυτό καθίσταται εφικτό χάρη στην τεχνολογία αριθμητικού ελέγχου μέσω υπολογιστή (CNC), η οποία επιτρέπει στον χειριστή να προγραμματίσει τη μηχανή με συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με το επιθυμητό σχήμα, την καμπυλότητα και άλλους παράγοντες. Μόλις εισαχθεί το πρόγραμμα, η μηχανή θα τροποποιήσει αυτόματα τους κυλίνδρους και τις θέσεις για να παράγει την επιθυμητή μορφή.

Η ταχύτητα με την οποία μπορούν να λειτουργήσει ο κύλινδρος είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα. Μεγάλα φύλλα λαμαρίνας μπορούν να κάμπτονται και να διαμορφώνονται χρησιμοποιώντας αυτές τις μηχανές σημαντικά ταχύτερα από ό,τι με το χέρι, επιτρέποντας υψηλότερη βιομηχανική απόδοση και παραγωγή. Επιπλέον, ο κύλινδρος είναι σε θέση να παράγει ένα τελικό προϊόν με υψηλό βαθμό ομοιομορφίας, γεγονός που είναι απαραίτητο για διάφορες βιομηχανίες που απαιτούν τεράστιο αριθμό πανομοιότυπων εξαρτημάτων.

Στην MakSteel διαθέτουμε αρκετά μεγάλο χώρο παραγωγής και λειτουργίας για έναν πρωτοποριακό κύλινδρο ακριβείας ιδανικό για ταχεία γραμμή παραγωγής.

Ζητήστε μας προσφορά!

Θέλετε μία ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική προσφορά για τις ανάγκες σας; Θα θέλαμε πολύ να σας την δώσουμε! Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να ακούσει και να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί. Είτε είστε δυνητικός πελάτης, είτε συνεργάτης, είτε απλά θέλετε να μάθετε για την αποστολή και τις αξίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Γιατί να εμπιστευτείτε την MakSteel για το επόμενο έργο σας;

Γιατί εμείς γνωρίζουμε και λύνουμε καθημερινά τα προβλήματά σας από το 1960!

Εγγύηση για το αποτέλεσμα

Εγγύηση ότι το αποτέλεσμα θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Το 97% των πελατών μας έμειναν πάρα πολύ έως εξαιρετικά ικανοποιημένοι.

Μόνιμη Συνεργασία

Η αφοσίωση στο MakSteel brand που χτίζεται με όλους τους πελάτες μας σε βάθος χρόνου. Έτσι δε χρειάζεται να ψάχνετε συνέχεια για την καλύτερη ποιότητα-τιμή, γιατί ήδη γνωρίζετε πως σας παρέχουμε σήμερα την καλύτερη τιμή με την καλύτερη ποιότητα.

Τεχνολογίες Αιχμής

Εξασφαλίζουμε ότι σας παρέχουμε τεχνολογίες αιχμής που χειρίζεται απολύτως έμπειρο προσωπικό.

Αξιόπιστες Λύσεις

Εξασφαλίζουμε ότι παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις και δεν αναλαμβάνουμε ποτέ έργα που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αρτιότητά τους στους σωστούς χρόνους.

Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες σας

Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε μαζί σας αμφιβολίες για τις προδιαγραφές και τον ανταγωνισμό μας. Δεν φοβόμαστε τον ανταγωνισμό.

Ασφάλεια Προσωπικού

Διαθέτουμε διαφάνεια στις διαδικασίες μας και απόλυτη ασφάλεια στη γραμμή παραγωγής.

Επενδύουμε σε μόνιμη βάση

Αναγνωρίζουμε ότι τεχνολογίες χωρίς έμπειρο προσωπικό είναι κενό γράμμα. Επενδύουμε σε έμπειρους συνεργάτες! Είμαστε επαγγελματίες. Είσαστε επαγγελματίες. Σας αντιμετωπίζουμε ως ίσους!

Συνεχής Ανατροφοδότηση

Λαμβάνετε επαρκή ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια του έργου είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email. Σε κάθε φάση του έργου ή όποτε το ζητήσετε!

Scroll to Top