Κοπή με Punching (Draft Page)

Όταν πρόκειται για μέταλλα με απλά σχήματα και μεγάλη επιφάνεια διάτρησης, η κοπή με μηχανή Punching είναι η ταχύτερη και λιγότερο δαπανηρή μέθοδος σε σύγκριση με την κοπή με λέιζερ και υδροκοπή. Σε περιπτώσεις όπου απαιτούνται μεγάλες ποσότητες μετάλλων συνιστάται επίσης η μέθοδος κοπής με μηχανή punching.

Με αυτές τις μηχανές μπορούμε να δημιουργήσουμε απλά μεταλλικά σχήματα χωρίς να απαιτούνται πρόσθετες εργασίες.

Οι μηχανές punching έχουν τη δυνατότητα να κόβουν και να διαμορφώνουν μεταλλικά εξαρτήματα. Επιπλέον, παρέχουν εξαιρετικά γρήγορες υπηρεσίες κοπής, διάτρησης και διαμόρφωσης μετάλλων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές παραγωγής.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Punching

Υλικά που Επεξεργαζόμαστε

Τι είναι το CNC;

Το CNC (Computer Numerical Control) είναι ένα σύστημα που επιτρέπει τον έλεγχο των μηχανών κοπής από ένα πρόγραμμα υπολογιστή. Το πρόγραμμα υπολογιστή στις μηχανές κοπής CNC καθορίζει τις συγκεκριμένες κινήσεις και ενέργειες του κοπτικού εργαλείου, όπως η ταχύτητα, το βάθος και η κατεύθυνση κοπής.

Ζητήστε μας προσφορά!

Θέλετε μία ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική προσφορά για τις ανάγκες σας; Θα θέλαμε πολύ να σας την δώσουμε! Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να ακούσει και να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί. Είτε είστε δυνητικός πελάτης, είτε συνεργάτης, είτε απλά θέλετε να μάθετε για την αποστολή και τις αξίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Γιατί να εμπιστευτείτε την MakSteel για το επόμενο έργο σας;

Γιατί εμείς γνωρίζουμε και λύνουμε καθημερινά τα προβλήματά σας από το 1960!

Εμπειρία σε Σχέδια CNC

Ασφάλεια ότι τα σχέδια CNC που θα μας παραδώσετε θα μελετηθούν ώστε να παράγουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το 97% των πελατών μας έμειναν πάρα πολύ έως εξαιρετικά ικανοποιημένοι.

Μόνιμη Συνεργασία

Η αφοσίωση στο MakSteel brand που χτίζεται με όλους τους πελάτες μας σε βάθος χρόνου. Έτσι δε χρειάζεται να ψάχνετε συνέχεια για την καλύτερη ποιότητα-τιμή, γιατί ήδη γνωρίζετε πως σας παρέχουμε σήμερα την καλύτερη τιμή με την καλύτερη ποιότητα.

Τεχνολογίες Αιχμής

Εξασφαλίζουμε ότι σας παρέχουμε τεχνολογίες αιχμής που χειρίζεται απολύτως έμπειρο προσωπικό.

Αξιόπιστες Λύσεις

Εξασφαλίζουμε ότι παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις και δεν αναλαμβάνουμε ποτέ έργα που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αρτιότητά τους στους σωστούς χρόνους.

Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες σας

Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε μαζί σας αμφιβολίες για τις προδιαγραφές και τον ανταγωνισμό μας. Δεν φοβόμαστε τον ανταγωνισμό.

Ασφάλεια Προσωπικού

Διαθέτουμε διαφάνεια στις διαδικασίες μας και απόλυτη ασφάλεια στη γραμμή παραγωγής.

Επενδύουμε σε μόνιμη βάση

Αναγνωρίζουμε ότι τεχνολογίες χωρίς έμπειρο προσωπικό είναι κενό γράμμα. Επενδύουμε σε έμπειρους συνεργάτες! Είμαστε επαγγελματίες. Είσαστε επαγγελματίες. Σας αντιμετωπίζουμε ως ίσους!

Συνεχής Ανατροφοδότηση

Λαμβάνετε επαρκή ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια του έργου είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email. Σε κάθε φάση του έργου ή όποτε το ζητήσετε!

Scroll to Top