Διαμόρφωση στη Στράντζα (Στραντζόπρεσσα)

Η στράντζα ή στραντζόπρεσσα ή τσάκα είναι ένα μηχάνημα ζωτικής σημασίας σε μια εγκατάσταση διαμόρφωσης λαμαρίνας. Υπάρχουν ελαφριές και βαρέως τύπου στράντζες.

Στην Maksteel διαθέτουμε επαγγελματικές βαρέως τύπου στράντζες CNC.

H Maksteel κάνει διαμόρφωση στη στράντζα (στραντζόπρεσσα) στη λαμαρίνα θερμής ελάσεως, ψυχρής ελάσεως, γαλβανιζέ, ίνοξ, αλουμινίου και διαφορετικών κραμάτων σιδηρούχων υλικών. Οι διαμορφώσεις γίνονται σε σχέδια και διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας των πελατών μας.

Τα υλικά πριν τη διαμόρφωση στην στραντζόπρεσσα είναι σε μορφή φύλλων άριστης ποιότητας, τα οποία πρώτα κόβονται στο ψαλίδι βάσει αναπτύγματος και μετά στραντζάρονται δηλαδή διαμορφώνονται.

Επίσης, εκτός από το ψαλίδι, τα υλικά μπορούν να κοπούν πριν από τη διαμόρφωση τους στην στράντζα, στο λέιζερ ή στο punching, καθώς αυτά τα μηχανήματα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν οπές και να κόβουν άλλα σχέδια εντός του αναπτύγματος.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της διαμόρφωσης με στράντζα;

Ζητήστε μας προσφορά!

Θέλετε μία ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική προσφορά για τις ανάγκες σας; Θα θέλαμε πολύ να σας την δώσουμε! Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να ακούσει και να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί. Είτε είστε δυνητικός πελάτης, είτε συνεργάτης, είτε απλά θέλετε να μάθετε για την αποστολή και τις αξίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Γιατί να εμπιστευτείτε την MakSteel για το επόμενο έργο σας;

Γιατί εμείς γνωρίζουμε και λύνουμε καθημερινά τα προβλήματά σας από το 1960!

Εγγύηση για το αποτέλεσμα

Εγγύηση ότι το αποτέλεσμα θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Το 97% των πελατών μας έμειναν πάρα πολύ έως εξαιρετικά ικανοποιημένοι.

Μόνιμη Συνεργασία

Η αφοσίωση στο MakSteel brand που χτίζεται με όλους τους πελάτες μας σε βάθος χρόνου. Έτσι δε χρειάζεται να ψάχνετε συνέχεια για την καλύτερη ποιότητα-τιμή, γιατί ήδη γνωρίζετε πως σας παρέχουμε σήμερα την καλύτερη τιμή με την καλύτερη ποιότητα.

Τεχνολογίες Αιχμής

Εξασφαλίζουμε ότι σας παρέχουμε τεχνολογίες αιχμής που χειρίζεται απολύτως έμπειρο προσωπικό.

Αξιόπιστες Λύσεις

Εξασφαλίζουμε ότι παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις και δεν αναλαμβάνουμε ποτέ έργα που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αρτιότητά τους στους σωστούς χρόνους.

Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες σας

Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε μαζί σας αμφιβολίες για τις προδιαγραφές και τον ανταγωνισμό μας. Δεν φοβόμαστε τον ανταγωνισμό.

Ασφάλεια Προσωπικού

Διαθέτουμε διαφάνεια στις διαδικασίες μας και απόλυτη ασφάλεια στη γραμμή παραγωγής.

Επενδύουμε σε μόνιμη βάση

Αναγνωρίζουμε ότι τεχνολογίες χωρίς έμπειρο προσωπικό είναι κενό γράμμα. Επενδύουμε σε έμπειρους συνεργάτες! Είμαστε επαγγελματίες. Είσαστε επαγγελματίες. Σας αντιμετωπίζουμε ως ίσους!

Συνεχής Ανατροφοδότηση

Λαμβάνετε επαρκή ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια του έργου είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email. Σε κάθε φάση του έργου ή όποτε το ζητήσετε!

Scroll to Top