Συγκόλληση TIG

Στην MakSteel συγκολλούμε εξαρτήματα από μαύρη λαμαρίνα, γαλβανισμένη λαμαρίνα, λαμαρίνα inox και λαμαρίνα αλουμινίου που κόβονται με laser ή ψαλίδι και διαμορφώνονται στη στραντζόπρεσσα αν χρειάζεται.

Η συγκόλληση με αδρανές αέριο βολφραμίου (TIG) είναι μια χειροκίνητη μέθοδος συγκόλλησης που χρησιμοποιεί ένα μη αναλώσιμο ηλεκτρόδιο βολφραμίου για την παραγωγή μιας υψηλής ποιότητας, ακριβούς συγκόλλησης.

Χρησιμοποιούμε την συγκόλληση TIG σε εφαρμογές όπου απαιτείται υψηλό επίπεδο ακρίβειας και ελέγχου.

Ο ηλεκτροσυγκολλητής μας μπορεί να τροποποιήσει το τόξο και το μέταλλο πλήρωσης για να παράγει συνεκτικές συγκολλήσεις υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, η συγκόλληση TIG παράγει μια σημαντικά καθαρότερη συγκόλληση, με χαμηλή διασπορά και σκωρία, και παράγει ελάχιστες ζώνες που επηρεάζονται από τη θερμότητα, καθιστώντας την ευεργετική για την εργασία με υλικά που έχουν πολύ λεπτά τοιχώματα.

Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα της συγκόλλησης TIG είναι ότι απαιτεί ελάχιστο καθαρισμό καθιστώντας τον καθαρισμό μετά τη συγκόλληση ελάχιστο και άρα εξοικονομείται χρόνος αλλά και κόστος για την παραγωγή.Η συγκόλληση TIG δεν παράγει τους καπνούς και τους σπινθήρες που συνδέονται με άλλες μεθόδους συγκόλλησης, όπως η συγκόλληση με ράβδο ή η συγκόλληση MIG.

Συνιστάται σε μεγάλα και πολύπλοκα έργα όπου υπάρχει ευρύ φάσμα υλικών και πάχους. Αν και μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση ενός έργου και να απαιτεί υψηλότερο επίπεδο δεξιοτήτων και εμπειρίας, τα οφέλη υπερτερούν των μειονεκτημάτων για τα έργα που απαιτούν συγκολλήσεις υψηλής ποιότητας και ακρίβειας.

Ωστόσο η μέθοδος συγκόλλησης TIG είναι μία χρονοβόρα διαδικασία και δεν είναι τόσο γρήγορη όσο άλλες μέθοδοι.

Η μέθοδος συγκόλλησης TIG είναι ιδανική για:

Ζητήστε μας προσφορά!

Θέλετε μία ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική προσφορά για τις ανάγκες σας; Θα θέλαμε πολύ να σας την δώσουμε! Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να ακούσει και να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί. Είτε είστε δυνητικός πελάτης, είτε συνεργάτης, είτε απλά θέλετε να μάθετε για την αποστολή και τις αξίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Γιατί να εμπιστευτείτε την MakSteel για το επόμενο έργο σας;

Γιατί εμείς γνωρίζουμε και λύνουμε καθημερινά τα προβλήματά σας από το 1960!

Εγγύηση για το αποτέλεσμα

Εγγύηση ότι το αποτέλεσμα θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Το 97% των πελατών μας έμειναν πάρα πολύ έως εξαιρετικά ικανοποιημένοι.

Μόνιμη Συνεργασία

Η αφοσίωση στο MakSteel brand που χτίζεται με όλους τους πελάτες μας σε βάθος χρόνου. Έτσι δε χρειάζεται να ψάχνετε συνέχεια για την καλύτερη ποιότητα-τιμή, γιατί ήδη γνωρίζετε πως σας παρέχουμε σήμερα την καλύτερη τιμή με την καλύτερη ποιότητα.

Τεχνολογίες Αιχμής

Εξασφαλίζουμε ότι σας παρέχουμε τεχνολογίες αιχμής που χειρίζεται απολύτως έμπειρο προσωπικό.

Αξιόπιστες Λύσεις

Εξασφαλίζουμε ότι παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις και δεν αναλαμβάνουμε ποτέ έργα που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αρτιότητά τους στους σωστούς χρόνους.

Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες σας

Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε μαζί σας αμφιβολίες για τις προδιαγραφές και τον ανταγωνισμό μας. Δεν φοβόμαστε τον ανταγωνισμό.

Ασφάλεια Προσωπικού

Διαθέτουμε διαφάνεια στις διαδικασίες μας και απόλυτη ασφάλεια στη γραμμή παραγωγής.

Επενδύουμε σε μόνιμη βάση

Αναγνωρίζουμε ότι τεχνολογίες χωρίς έμπειρο προσωπικό είναι κενό γράμμα. Επενδύουμε σε έμπειρους συνεργάτες! Είμαστε επαγγελματίες. Είσαστε επαγγελματίες. Σας αντιμετωπίζουμε ως ίσους!

Συνεχής Ανατροφοδότηση

Λαμβάνετε επαρκή ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια του έργου είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email. Σε κάθε φάση του έργου ή όποτε το ζητήσετε!

Scroll to Top