Διαμόρφωση στη Ραουλιέρα σε μαύρη λαμαρίνα,
Inox ή γαλβανιζέ σωλήνα σε μορφή Τόξου

H ραουλιέρα είναι ένα μηχάνημα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία τόξων σε σιδηροσωλήνες, γαλβανιζέ σιδηροσωλήνες, σωλήνες ύδρευσης, ανοξείδωτους σωλήνες, στρόγγυλους ή τετράγωνους.

Η υδραυλική ραουλιέρα της MakSteel είναι ιδανική για καμπύλες σε σωλήνες, μασίφ και γωνιές.

Οι ραουλιέρες μπορούν να κάμψουν ένα ευρύ φάσμα υλικών όπως χάλυβα, αλουμίνιο, ορείχαλκο και χαλκό, και μπορούν να δημιουργήσουν μια ποικιλία σχημάτων, όπως κύκλους, τόξα και κανάλια.

Η διαδικασία της κάμψης πραγματοποιείται με τη χρήση μιας σειράς κυλίνδρων που ασκούν πίεση στο υλικό, γεγονός που μειώνει την απαιτούμενη χειρωνακτική εργασία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερους χρόνους παραγωγής και άρα ταχύτερη παράδοση στον πελάτη. Επιπλέον, η χρήση κυλίνδρων συμβάλλει επίσης στην αποτροπή της παραμόρφωσης του υλικού και στη διατήρηση της ακεραιότητας του υλικού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κάμψης.

Ζητήστε μας προσφορά!

Θέλετε μία ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική προσφορά για τις ανάγκες σας; Θα θέλαμε πολύ να σας την δώσουμε! Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να ακούσει και να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί. Είτε είστε δυνητικός πελάτης, είτε συνεργάτης, είτε απλά θέλετε να μάθετε για την αποστολή και τις αξίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Γιατί να εμπιστευτείτε την MakSteel για το επόμενο έργο σας;

Γιατί εμείς γνωρίζουμε και λύνουμε καθημερινά τα προβλήματά σας από το 1960!

Εγγύηση για το αποτέλεσμα

Εγγύηση ότι το αποτέλεσμα θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Το 97% των πελατών μας έμειναν πάρα πολύ έως εξαιρετικά ικανοποιημένοι.

Μόνιμη Συνεργασία

Η αφοσίωση στο MakSteel brand που χτίζεται με όλους τους πελάτες μας σε βάθος χρόνου. Έτσι δε χρειάζεται να ψάχνετε συνέχεια για την καλύτερη ποιότητα-τιμή, γιατί ήδη γνωρίζετε πως σας παρέχουμε σήμερα την καλύτερη τιμή με την καλύτερη ποιότητα.

Τεχνολογίες Αιχμής

Εξασφαλίζουμε ότι σας παρέχουμε τεχνολογίες αιχμής που χειρίζεται απολύτως έμπειρο προσωπικό.

Αξιόπιστες Λύσεις

Εξασφαλίζουμε ότι παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις και δεν αναλαμβάνουμε ποτέ έργα που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αρτιότητά τους στους σωστούς χρόνους.

Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες σας

Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε μαζί σας αμφιβολίες για τις προδιαγραφές και τον ανταγωνισμό μας. Δεν φοβόμαστε τον ανταγωνισμό.

Ασφάλεια Προσωπικού

Διαθέτουμε διαφάνεια στις διαδικασίες μας και απόλυτη ασφάλεια στη γραμμή παραγωγής.

Επενδύουμε σε μόνιμη βάση

Αναγνωρίζουμε ότι τεχνολογίες χωρίς έμπειρο προσωπικό είναι κενό γράμμα. Επενδύουμε σε έμπειρους συνεργάτες! Είμαστε επαγγελματίες. Είσαστε επαγγελματίες. Σας αντιμετωπίζουμε ως ίσους!

Συνεχής Ανατροφοδότηση

Λαμβάνετε επαρκή ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια του έργου είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email. Σε κάθε φάση του έργου ή όποτε το ζητήσετε!

Scroll to Top