Συγκόλληση MIG-MAG

Η συγκόλληση με ενεργό αέριο μετάλλου (MAG), επίσης γνωστή ως συγκόλληση με αδρανές αέριο μετάλλου (MIG), είναι μια χειροκίνητη μέθοδος συγκόλλησης που χρησιμοποιεί ένα συρμάτινο ηλεκτρόδιο που τροφοδοτείται μέσω ενός πιστολιού για τη δημιουργία μιας συγκόλλησης. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται είναι η πιο συνηθισμένη για τις περισσότερες εφαρμογές.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της συγκόλλησης MAG είναι η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητά της. Η διαδικασία τροφοδοσίας σύρματος επιτρέπει μια γρήγορη και συνεπή διαδικασία συγκόλλησης, καθιστώντας την ιδανική για μεγάλα ή επαναλαμβανόμενα έργα. Η μέθοδος αυτή μπορεί επίσης να αυτοματοποιηθεί, γεγονός που μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο τον ρυθμό παραγωγής. Η μέθοδος αυτή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα πάχους και σχημάτων.

Η συγκόλληση MAG προσφέρει επίσης καλή διείσδυση, η οποία είναι σημαντική για τη συγκόλληση παχύτερων υλικών και τη δημιουργία μιας ισχυρής, ανθεκτικής συγκόλλησης. Η διαδικασία παράγει επίσης ελάχιστα πιτσιλίσματα και σκωρία, γεγονός που καθιστά τον καθαρισμό πολύ πιο εύκολο σε σύγκριση με άλλες μεθόδους συγκόλλησης, όπως η συγκόλληση με ράβδο συγκόλλησης ηλεκτροδίων (τα γνωστά ως ηλεκτρόδια).

H συγκόλληση MAG είναι μια χειροκίνητη μέθοδος συγκόλλησης που προσφέρει υψηλό επίπεδο ταχύτητας, αποδοτικότητας και ευελιξίας.

Αν και δεν είναι τόσο ακριβής όσο η συγκόλληση TIG, γεγονός που την καθιστά λιγότερο κατάλληλη για ορισμένες εφαρμογές που απαιτούν υψηλό επίπεδο ακρίβειας τα οφέλη υπερτερούν των μειονεκτημάτων για τα έργα που απαιτούν γρήγορες και συνεπείς συγκολλήσεις.

Η μέθοδος συγκόλλησης MIG-MAG είναι ιδανική για:

Ζητήστε μας προσφορά!

Θέλετε μία ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική προσφορά για τις ανάγκες σας; Θα θέλαμε πολύ να σας την δώσουμε! Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να ακούσει και να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί. Είτε είστε δυνητικός πελάτης, είτε συνεργάτης, είτε απλά θέλετε να μάθετε για την αποστολή και τις αξίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Γιατί να εμπιστευτείτε την MakSteel για το επόμενο έργο σας;

Γιατί εμείς γνωρίζουμε και λύνουμε καθημερινά τα προβλήματά σας από το 1960!

Εγγύηση για το αποτέλεσμα

Εγγύηση ότι το αποτέλεσμα θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Το 97% των πελατών μας έμειναν πάρα πολύ έως εξαιρετικά ικανοποιημένοι.

Μόνιμη Συνεργασία

Η αφοσίωση στο MakSteel brand που χτίζεται με όλους τους πελάτες μας σε βάθος χρόνου. Έτσι δε χρειάζεται να ψάχνετε συνέχεια για την καλύτερη ποιότητα-τιμή, γιατί ήδη γνωρίζετε πως σας παρέχουμε σήμερα την καλύτερη τιμή με την καλύτερη ποιότητα.

Τεχνολογίες Αιχμής

Εξασφαλίζουμε ότι σας παρέχουμε τεχνολογίες αιχμής που χειρίζεται απολύτως έμπειρο προσωπικό.

Αξιόπιστες Λύσεις

Εξασφαλίζουμε ότι παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις και δεν αναλαμβάνουμε ποτέ έργα που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αρτιότητά τους στους σωστούς χρόνους.

Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες σας

Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε μαζί σας αμφιβολίες για τις προδιαγραφές και τον ανταγωνισμό μας. Δεν φοβόμαστε τον ανταγωνισμό.

Ασφάλεια Προσωπικού

Διαθέτουμε διαφάνεια στις διαδικασίες μας και απόλυτη ασφάλεια στη γραμμή παραγωγής.

Επενδύουμε σε μόνιμη βάση

Αναγνωρίζουμε ότι τεχνολογίες χωρίς έμπειρο προσωπικό είναι κενό γράμμα. Επενδύουμε σε έμπειρους συνεργάτες! Είμαστε επαγγελματίες. Είσαστε επαγγελματίες. Σας αντιμετωπίζουμε ως ίσους!

Συνεχής Ανατροφοδότηση

Λαμβάνετε επαρκή ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια του έργου είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email. Σε κάθε φάση του έργου ή όποτε το ζητήσετε!

Scroll to Top