Εμπορία και επεξεργασία μετάλλων
Τηλέφωνο: +30 2310 755022

Εταιρία

Η MAKSTEEL Α.Ε. αποτελεί εξέλιξη της “ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΕΛΕΟΝΤΙΔΗ Ο.Ε.” με 50 χρόνια δραστηριότητας στον κλάδο εμπορίου και επεξεργασίας μετάλλων.

Οι πρώτες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ήταν στην οδό Φαρμάκη, περιοχή Σιδ. Σταθμού. Οι σημερινές εγκαταστάσεις της εταιρείας  βρίσκονται στην αερογέφυρα Καλοχωρίου (6ο χλμ Θεσσαλονίκης-Κατερίνης).
Σήμερα διαθέτει στο δυναμικό της υψηλής τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό και επενδύει σε ολοένα και περισσότερο, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα κοπής και κάμψης της θερμής, DKP, γαλβανιζέ και ανοξείδωτης λαμαρίνας. Όπως επίσης και σε κράματα αλουμινίου, χαλκού κ.τ.λ..

Η άρτια τεχνογνωσία μας, δίνει τη δυνατότητα να εγγυηθούμε την άμεση εξυπηρέτησή σας και την ακρίβεια που εσείς ζητάτε στο αποτέλεσμα. Έχοντας τη συναίσθηση του συναγωνισμού, διαθέτουμε όσο δυνατόν καλύτερης ποιότητας υλικά τα οποία εμείς προτιμούμε για εγγύηση ποιότητας.

Ενδεικτικοί συνεργάτες μας είναι εταιρείες μεταλλικών κατασκευών, μηχανουργεία, τεχνικές εταιρείες. ψύξεως, μεταφορών, ανοξείδωτες κατασκευές, γεωργικά μηχανήματα, παραγωγής μηχανημάτων γενικότερα.

Νέα / Προσφορές

Θα μας βρείτε

6ο χλμ Θεσσαλονίκης-Κατερίνης,
Αερογέφυρα Καλοχωρίου, 57009
Τηλέφωνο: (+30) 2310-755022
Fax: (+30) 2310-752327
Τ.Θ.: 1045

Ακολουθήστε μας

Website: https://www.maksteel.gr
Email: info@maksteel.gr

Translation